www.shm.dk

 

      


 

 

 

 

Hjertelig velkommen til min hjemmeside.

 

Dette er mit første forsøg på at skabe en hjemmeside,

så hvis der er noget, der ikke virker, er det min undskyldning.

 

Ellers er det bare at trykke på knapperne på toppen af siden.

 


 

Her er en smule information om fyren selv

 

Født i Vestjylland på den sidste sommerdag i det herlige år 1966.

 

Jeg vidste ikke, hvad jeg ville efter gymnasiet, så jeg meldte mig til Flyvevåbnet, jeg regnede med, at jeg nok besluttede, hvad jeg ville i løbet af et år eller to.

Nå, men tiden flyver når man har det sjovt, så min karriere som professionel soldat ved HAWK Eskadrille 534 på Flyvestation Karup varede 10 år (1986-1996).

For en god ordens skyld så er et HAWK system, et jord-til-luft missil, SAM på engelsk: Surface-to-Air-Missile. Missilsystemet og de 8 eskadriller man havde i Danmark blev nedlagt i begyndelsen af 2005. Se evt. www.esk534.dk, min tidligere eskadrille.

 

På grund af den naturlige nedskæring af forsvarsbudgetterne efter kollapset af de østeuropæiske stater, besluttede jeg, at nu måtte det være på tide at skifte erhverv.

Det gjorde jeg så ved at uddannet mig til laborant, og jeg har i næsten 11 år arbejdet i afdelingen for Formuleringsudvikling i Cheminova.

Efter så mange år var det tid til nye udfordringer og jeg flyttede fokus fra sprøjtemidler til fødevarer og foderstoffer hos Eurofins-Steins.

Efter næsten 6 år hos Eurofins-Steins, besluttede firmaet at lukke i Holstebro og flytte det hele til Brørup, og da jeg ikke var interesseret i at flytte med, søgte jeg tilbage til kemien og den reelle produktion, og arbejder nu hos Lundbeck med analyse af råvarer, intermediater og API'er, hvilket vil sige aktivstoffet i lægemidlerne.

 

Jeg er lidt af en nørd, når det kommer til noget med teknik, jeg elsker simpelthen at rode med apparater og opstillinger ved udvikling og test af produkterne.

Denne interesse for teknik kan også ses i nogle af mine interesser uden for arbejdet.

Hvis du vil vide mere om plantebeskyttelsesmidler, kan du følge disse links:

www.cheminova.dk

www.auriga-industries.dk

www.plantevaern.dk

Vil du vide mere om Eurofins-Steins, kan dette link følges: www.eurofins.dk
Vil du vide lidt mere om min nuværende arbejdsplads, kan dette link følges:

www.lundbeck.com

 

De fritidsinteresser der tager det meste af min tid, har jeg for overskuelighedens skyld valgt at inddele i følgende kategorier:   Biler/Mc, Fly, Fotografering, Musik, Rejser og barbering.